Sidó Diána esküvőszervező

Kedves Jegyespár!

Először is szeretnék gratulálni az elhatározásotokhoz, hogy a jövőben közös úton haladtok tovább. A nevem Sidó Diána, 2010-ben ismerkedtem meg az esküvőszervezéssel, egy csodálatos balatoni szállodában kezdtem meg szakmai pályafutásomat. Azóta több mint ötven pár Nagy Napjának megszervezésében, valamint lebonyolításában vettem részt. Már az elején éreztem, hogy ez lesz az igazi számomra, és visszajelzések maximálisan megerősítettek abban, hogy ez az én hivatásom. Megtiszteltetés számomra, hogy hónapokon keresztül végigkísérhetem a párokat, és a családdal, barátokkal együtt részese lehetek életük egyik legszebb napjának.

Az esküvőt megelőző hónapok sok időt és energiát igénylő szervezést kívánnak, melynek terhét leveszem a vállatokról. Az én feladatom az, hogy minden megálmodott részletre a legtökéletesebb megoldásokat találjam meg - felhasználva tudásomat, tapasztalatomat és kiépített kapcsolatrendszeremet - hogy nektek csupán a szép és felejthetetlen pillanatok maradjanak.

http://eskudnimernek.hu/uploads/tartalom_1/sido_diana_thumbnail.jpg

http://eskudnimernek.hu/uploads/tartalom_1/sido_diana_eskuvoszervezo_701070316_thumbnail.jpg

http://eskudnimernek.hu/uploads/tartalom_1/sido_diana_eskuvoszervezo_495729200_thumbnail.jpg

Tőlük, rólam...

"Azon tanakodsz, hogy kell-e neked egyátalán esküvőszervező? Kell. Ennyi.
Egyetlen nap, egyetlen esély jól megcsinálni - nem akarsz kontár munkát. Bízd ezt inkább egy profira.
Hogy kit válassz? Hát Diát nagyon melegen tudjuk ajánlani.

Mikor ott álltok a teremben helyszínbejárás során és ő felteszi a kérdést a hotelnek: "A székszoknya be van varrva, vagy kell hozzá szalag?", akkor már biztosan tudod, hogy esküvőt csinálni egy külön szakma.
Dia ezt pedig meglehetősen magas fokon és nagy könnyedséggel űzi. Óriási tapasztalattal
rendelkezik, amivel a legkisebb részletekig segít megszervezni az esküvő menetét. Mire mennyi idő kell, mi mi után legyen és tengernyi apróság ami eszünkbe nem jutott volna.
Kit választasz sminkesnek? Fotósnak? Zenekar? Ceremóniamester/násznagy? Gyerekfelügyelet? Stb stb.
Lehengerlő mennyiségű döntenivaló. Szerencsére Dia jó ízléssel válogatott számunkra opciókat amik megsegítették a választást. A különböző szolgáltatókkal való egyezkedésnél mindig a mi oldalunkat képviselte és igyekezett a legjobb konstrukciókat kialkudni. Mindenki akit ajánlott nagyon bevált nekünk.
Az sem volt akadály, hogy a tengerentúlról jelentkeztünk. Interneten tartottuk a kapcsolatot és csak a nagy nap előtt pár héttel találkoztunk először személyesen. 
Az esküvőn Dia személyesen ott volt a háttérben véges-végig, így nekünk semmire nem volt gondunk. Bármilyen felmerülő problémát gyorsan kezelt számunkra.  A közös munka (igazából jó szórakozás) mindvégig nagyon jó hangulatban telt, szinte szomorúak lettünk az esküvő után, hogy vége.

Ha mégegyszer csinálnánk, ugyanígy az "Esküdni mernék"-et választanánk.

Andi & Gergő

~

"Dianával a közös munka hónapokkal az esküvő előtt elkezdődött. Az alapos előkészületnek köszönhetően az esküvőt megelőző egy héten már csak minimális szervezni való volt. Ez különösen fontos volt nekünk, hiszen külföldön élünk és nagyrészt onnan kellett mindent megszerveznünk. Az esküvő napján pedig tényleg a jelenben tudtunk lenni és ki tudtunk élvezni minden pillanatot. Dianának nem csak a tapasztalata, de a személyisége is alkalmassá teszi Őt az esküvő szervezésre, sőt láthatóan nagyon élvezi is amit csinál."

Szilvi és Bálint

~

„Köszönjük, hogy felejthetetlené tettétek a nagy napunkat!”

Virág és Attila

~

Szerettük volna maximálisan átélni és élvezni az esküvőnk napját, és ebben Dia rengeteget segített nekünk. Már a szervezésben is sok terhet levett a vállunkról, a nagy napon pedig végig ügyelt arra, hogy ne kelljen idegeskednünk és a lényegre tudjunk koncentrálni. Ajánljuk őt mindenkinek, aki egy profi és lelkes esküvőszervezőt keres.”

Szerémi Nóra és Péter

~

„Köszönet... mindenért amit tettél, hogy az esküvőnk napja még felejthetetlenebb legyen.”

Ildikó és Zoltán

~

„Közös munkáink során mindig elégedett, "felkészített" Párokat kaptunk, hogy szépíthessük őket! Ez óriási segítség nekünk, szolgáltatóknak.”

Kiss Vera / Movie for BEAUTY