Daalarna tavasztündérei

Benes Anita ruhatervező, 2016-os „Flower” kollekcióját impresszionista festmények ihlették, így nem volt meglepő, hogy minden virágbaborult. A különleges és merész ruhaköltemények között megjelent a pink, napsárga, fűzöld és királykék uszályos estélyi ruha, a finom színátmenetekben játszó tüll, a selyem sziromruhák és természetesen a fehér, krémszínű vonal is, így minden nő megtalálhatta a neki legmegfelelőbb kreációt...
Szavak helyett beszéljenek a képek!

/F: Máthé Krisztián, Pumpkin Paradise/

Tavaszi színek 2016!

Minden évben közzéteszi a Pantone Color Institute a következő év színeit. Lássuk a 2016-os év tavaszi színkavalkádját:

Boldogság, Balaton és Bokor János

Nem csak a húsz éveseké a világ…. és valóban nem!

Történetünk egy baráti összejövetellel kezdődött, ahol Zsófi nagy lelkesedéssel mesélt a „Mamiról”, hogy 5 éve ismerkedtek meg párjával és milyen nagy szerelemben élnek. Nemrégiben kerek szülinapjukat is megünnepelték – amelyet most inkább nem árulunk el. :)

Ilyenkor mi lehetne nagyobb ajándék a nagyszülőknek, mint hogy szeretteik és barátaik tiszteletükre összegyűlnek, és velük együtt ünnepelnek.... majd Zsófitól jött az ötlet, hogy akkor már „férjhez is adja a Mamit”. Gyulával, a fotóssal /Penzer Pix/ eleinte azt hittük ez valami beugratós kérdés, de kiderült, hogy nem, úgyhogy nagy örömmel vállaltuk ezt a különleges felkérést. Nagy izgalommal és lelkesedéssel kezdtük meg a szervezést, az előkészületek egészen mások voltak: a lakodalmas zenék között szerepelnie kellett Bokor Jánosnak, menyasszonyrablásról szó sem lehetett, illetve a szertartásvezető szövege is több pontban változott, például az örömszülők helyett az „örömlányokat” köszöntötte.

Fontos volt, hogy egy számukra kedves helyen mondják ki a boldogító igent. Mivel „Mamiék” egy horgászversenyen ismerkedtek meg, amely mindkettejük régi szenvedélye, ezért nem volt kérdés, hogy a víznél fogjuk összekötni életüket, a Balaton partján.

Egy ragyogó őszi napon, szűk családi-baráti körben, meghitt hangulatban tettek fogadalmat az őszinte szeretetre.

Ezúton is köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a kivételes alkalomnak!

Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk „Mamiéknak”!

 

/Fotó: Penzer Pix/

Virág & Attila

2015. május 9.

Fotó: Sidó Barbara fotográfia

Molnár Zsuzsanna | Ruhatervező

Molnár Zsuzsanna Ruhatervező volt a meghívott vendége a VII. alkalommal megrendezett keszthelyi Esküvő kiállításnak. Zsuzsit tavaly ismertem meg, nem csak egyedi tervezésű menyasszonyi, és menyecske ruhái, de személyisége is lenyűgöző volt számomra. Nagy lelkesedéssel mesélt a kezdetekről, gyermekkori álmokról, amelyek kitartással és kreatív munkával úgy tűnik valóra váltak... :)
Változatos kínálatából mindenki megtalálja stílusának megfelelőt, de ha már megvan az elképzelés azt is szívesen megvalósítja, személyiségetekre szabja.
Íme néhány fotó a 2015-ös kollekciójából:

/Fotók: Sidó Barbara Fotográfia, Penzer Pix/